-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A bodorka az európai ragadozó halak legtöbb fajának az egyik legfontosabb tápláléka.
A Savage Gear mérnökei részletesen tanulmányozták a bodorka küllemét, viselkedését és mozgását, hogy olyan műcsalisorozatot alkossanak, amely agresszív kapásra készteti a ragadozó halakat!
Hírlevelünkben a Savage Gear bodorkát utánzó gumihalaival ismerkedhetnek meg.

Üdvözlettel: Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
Savage Gear 3D LB ROACH SWIM N JERK
A Savage Gear 3D LB ROACH SWIM N JERK gumihal egy villásfarkú, élethű gumihalutánzat, amely a Soft 4PLayhez hasonlóan nagyon sokoldalúan használható, de egy egyszerű jigfejre tűzve, vagy egy hasi hármashoroggal szerelve is kitűnően működik. Ízelt teste bevontatáskor élethűen úszik, a legkitanultabb rablóhalat is becsapja. 3 méretben - 7,5 cm, 10 cm és 12,5 cm - és 3-3 színben kapható. Mindhárom méret tökéletesen illeszkedik a magyar vizekben legnagyobb tömegben előforduló táplálékhal-mérethez, a 7,5 cm-es a sügér, kősüllő, a 10 és 12,5 cm-es a süllő, csuka, harcsa, balin, feketesügér horgászatára egyaránt kiváló!
Savage Gear 3D LB ROACH SWIM N JERK
Savage Gear 3D LB ROACH PADDLE TAIL
A Savage Gear 3D LB ROACH PADDLE TAIL gumihalak a Swim N Jerkhez hasonló méretekben és színekben kaphatók, azonban ezek a gumihalak élénken verető lapátfarokkal vannak ellátva. A Savage Gear egyik legfogósabb újdonságának számít ez a műcsali-család, hiszen a bodorka gyakorlatilag minden magyar vízben előfordul és minden ragadozó kedvelt zsákmánya. Nem mellékesen pedig ezen gumihalak sziluettje igencsak ismeretlen lehet az agyonhorgászott vizek műcsalikat cikkszám alapján ismerő rablói előtt, no és nem utolsó sorban a Paddle Tail Roachok mozgása önmagában is ellenállhatatlan. A Roach 7,5 centis mérete már a 2017-es év végi szezonban is favorit sügérfogó műcsalivá lépett elő, amit Horváth Ferenc teszthorgászunk számos gyönyörű, 30 cm fölötti sügere bizonyít!
Savage Gear 3D LB ROACH PADDLE TAIL
Savage Gear 3D ROACH
A Savage Gear 3D ROACH 3 darabos készletekben kapható, 7,5, 10 és 12,5 cm-es méretben, 3 fogós színben. Ezeket a műcsalikat az különbözteti meg az LB Paddle Tail Roach-októl, hogy horoggal és ólomsúllyal egybeépítve, készre szereltek, a csomagból kivéve már dobhatók is a vízbe. Reszkethetnek a ragadozók!
Savage Gear 3D ROACH
Savage Gear 3D RIVER ROACH
A Savage Gear 3D RIVER ROACH a 2018-as új bodorkautánzatú Savage Gear gumihal-generáció legnagyobb tagja. Ez a gumihal 18 és 22 cm-es változatban kapható és sok kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Kinézetében tökéletesen imitál egy megnyúltabb testű bodorkát. Viszonylag széles hátának, has- és hátuszonyának és formájának köszönhetően nagyon stabil a vízben, akár súly nélkül is vezethető, nem billen el a vízben. Nagy mérete ellenére a faroklapát már lassú vontatáskor is nagyon szapora veretésre képes. Ellenállhatatlan csukafalat! 2 méretben, 5-5 színben kapható, kettes csomagban!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D RIVER ROACH
Savage Gear 3D RIVER ROACH
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D LINE THRU ROACH
SAVAGE GEAR 3D LINETHRU ROACH BODORKAUTÁNZAT
A Line Thru Roach egy igazán szuper bodorkautánzat, amely teljesen úgy néz ki és úgy úszik, mint egy igazi bodorka. A híres Line Thru rendszer továbbfejlesztett változata található a műcsalin, így a horog szabadon lóg a test alatt, pont annak a legszélesebb pontjánál, remek megakasztási arányt biztosít, minimális lemaradással. Az új Little Line Thru módosító adapter egy remek újítás és a segítségével könnyedén átalakítható a műcsali két hármas horgos rendszerré.
A műcsali magas oldalprofilú testének köszönhetően hihetetlen kígyózó mozgással úszik a bodorkautánzat, megállítva keresztbe áll és oldalra siklik – őrületbe kergeti a csukákat!
A lassan süllyedő (SS) változatnak a száján keresztül fut az előke, és nagyon lassan süllyed. A botspicc pöccintéseivel, húzásaival nagyon csábító kitérésekre késztethető.
A közepesen süllyedő (MS) bodorka mélyebben vezethető, széles S alakban kígyózik, sok vizet fog, vonzza a kapitális egyedeket!

Tulajdonságok:
Szuper élethű 3D részletek
Hihetetlen úszó mozgás
Kemény hab belső merevítés, lágy külső test
„Line Thru” horogrendszer
Line Thru átalakító rendszer szabadon álló hármashoroggal
2 méret: 18 és 25 cm
2 féle süllyedési sebesség: lassan süllyedő (SS) és mérsékelten süllyedő (MS)
5 lenyűgöző szín
Pulzáló melluszonyok
Többször használható védő buborékcsomagolás
Ultra hegyes Savage Gear Y-Treble hármashorgok (1-es méretű a 18 cm-esen, 2/0-ás méretű a 25 cm-esen
Savage Gear 3d linethru roach
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.