-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear MPP botjai tipikusan azok a botok, amelyek sokkal többet tudnak, mint amit az áruk tükröz. Nem véletlen, hogy a Savage Gear profi teszthorgászainak és termékfejlesztőinek szinte minden videójában MPP botokat látunk a kezükben. Ők tudják, hogy miért!
Tudj meg többet ezekről a termékekről a leírásból és a bemutató videónkból!

Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
Savage Gear MPP pergető horgászbotok leírása
Az MPP SPIN&TWITCH botok remek eszközök az aktív, bottal vezetett műcsalis horgászstílusok művelői számára. Ezek 198 cm hosszú, nagyon könnyű, ugyanakkor ellenálló, sérülésekre nem érzékeny, terhelhető botok, kemény EVA nyéllel, remekül eltalált gyűrűsorral.
A 35 grammos változat egyrészes kivitelben készült, nagyon rugalmas, érzékeny spiccű, Ultra Fast, azaz spiccakciós bot, amely igazi mindenes peca, a gumihalaktól a wobblerekig, villantókig és felszíni csalikig sokféle horgászstílushoz egyaránt remekül alkalmazható.

Áruk meg sem közelíti azt a minőséget, amit nyújtanak!

Az MPP SOFT LURE botok 251 cm-es, ultra gyors spiccakciós botok a finomabb jiges, dropshotos és egyéb plasztikcsalis technikákhoz, ugyanakkor remekül beváltak a wobbleres horgászathoz is.

Az MPP PREDATOR botok már nagyobb testű halakhoz, nehéz műcsalikkal való horgászathoz készültek, ezek 244 cm-es hosszban kaphatók, 50 és 170 gramm közti dobósúly-tartományban. A Predator botokkal a legnagyobb harcsákkal szemben sem fog senki zavarba jönni!

A multiorsós horgászat kedvelői az MPP BIG LURE&JERK család két 210 cm-es, 100 és 150 grammos, illetve az MPP PREDATOR TRIGGER 274 cm-es, 120 grammos botjai közül választhatnak, az utóbbiak igazi nagycsalis, swimbaites botok.

Savage Gear MPP – UNIVERZÁLIS RABLÓHALAS BOTOK A valaha készített legátfogóbb modern műcsalis és rablóhalas botcsalád. A modern rablóhalas horgászat összes formáját lefedi – a vertikálistól a jerk technikáig, a körforgózástól a gumicsalikig, a csalihalas pecától a nagy műcsalis trollingig. Minden felhasznált nagy rugalmasságú karbon blank akcióját az adott horgászstílushoz alakítottuk ki. Horgászok tervezték horgászok számára! • SG Gold Label DPS orsótartó • Prémium SiC gyűrűk • Japán kemény EVA nyélborítás • Magas rugalmasságú karbon blank • „Ready to fish” luxuskivitelű botszállító zsák MPP SERIES – SPIN & TWITCH Nagyszerű kemény és gumicsalis pergetésre, twitching-jellegű csalivezetéshe
Bemutató videó: Savage Gear MPP pergetőbotok
Rendelj Savage Gear MPP pergető horgászbotokat! Most ajándék Crayfish!
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.