-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear 2016-os újdonsága a Fat T-tail Minnow gumihal család, amely négy méretben, 5 színben nagy kiszerelésben és darabra is kapható. Az eltelt egy évben nagyon jó eredményeket értek el vele teszthorgászaink és vásárlóink is, süllőre, kősüllőre, csukára egyaránt kiváló, de pl. Számfira Balázs teszthorgászunk 173 centiméteres harcsát fogott vele. Érdemes velük megismerkedni!

Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex kft.
Már 250 Ft-tól! Darabonként is rendelhető!
A Savage Gear 2016-os újdonsága a Fat T-tail Minnow gumihalcsalád. A Fat T-Tail Minnow gumihalak megjelenése eső pillanatra erősen hasonlít a Savage Gear küszökre, de közelebbről megnézve feltűnhet, hogy a gumihal teste szélesebb, hengeresebb – innen a Fat név. A széles test előnye, hogy mindenféle jigfejjel kompatibilis, jól tart a horgon és természetesen eltérő mozgást eredményez, mint pl. a magasabb hátú, oldalról lapított Cannibal Shad esetében.

A Fat T-tail Minnow-k nevük második felét a testhez képest derékszöghöz közel álló szögben elhelyezett, lekerekített szélű háromszög alakú, egészen könnyű, vékony anyagú lapátfarokról kapták. A lapátfarok szöge és kialakítása garantálja, hogy a legenyhébb mozgatásra is beindul a farok veretése – ez a jó minőségű gumihal egyik legfontosabb ismérve. A könnyed, fürge mozgásban természetesen a gumihal nagyon lágy, rugalmas anyaga is részt vállal, a Fat T-tail Minnow-k egyik fő jellemzője ez.

A Fat T-tail Minnow-k 4 méretben, 5 szuper fogós színben kaphatók. A legkisebb méret 7,5 cm-es, 5 grammos, a kősüllő, sügér, süllő, balin, domolykó horgászatának kiváló csalija. Nagyságrendben a következő a 9 cm-es, 7 grammos méret, amely süllő, kősüllő, balin horgászatára ajánlott elsősorban. A 10,5 cm-es, 11 grammos változattal elsősorban süllő, csuka, balin, harcsa vehető célba, míg a 13 cm-es, 20 grammos gumihal kiváló, csukás, harcsás, süllős műcsali, de természetesen a balinok és feketesügerek sem vetik meg.

Ami a színeket illeti, mondhatni egyik jobb, mint a másik: a fehér, ezüst flitteres White Silvertől az egészen sötét, flitteres Motor Oil színig elsősorban természetes színeket találunk, de nem hiányzik a klasszikus süllős színnek számító világos élénkzöldes Fluo Green Silver sem.
A Fat Minnow-k nagy kiszerelésben, tálcára vannak csomagolva, amely megvédi a gyűrődéstől, deformálódástól a gumihalak farkát. Egyenként, darabra vásárolhatók, minden pergető horgásznak jó szívvel ajánljuk, biztos, hogy nem fognak csalódni bennük!
Savage Gear FAT T-TAIL RUDD MINNOW gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear FAT T-TAIL MINNOW gumihalak - dobozos kiszerélés
VIDEÓ: SAVAGE GEAR FAT T-TAIL MINNOW GUMIHALAK
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.