-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear egyik legidőtállóbb, örök sikerre ítélt műcsalija a Cannibal Shad. A magyar pergetők nagy kedvence, legyen szó csuka, süllő, kősüllő, sügér stb. horgászatáról, álló vagy folyóvízről. Bemutatjuk, mitől is ennyire különleges ez a gumihal!

Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
VIDEÓ: KAPÁSOK SAVAGE GEAR CANNIBAL SHAD GUMIHALRA
SAVAGE GEAR CANNIBAL SHAD GUMIHALAK LEÍRÁSA
A Cannibal Shad a Savage Gear egyik legismertebb, emblematikus műcsalija, amely hosszú évek óta töretlenül népszerű és fogóssága egy cseppet sem kopott meg. A Cannibalt jellegzetes formája könnyen megkülönbözteti minden más gumihaltól: a szemmel ellátott gumihal orr-része tátott szájat formáz, ebbe az öbölbe szépen belesimul a jighorog ólomfeje és nem kell attól sem tartani, hogy a fej szétfeszíti, elrepeszti a gumihal testét, ahogy az sok másik gyártmánynál előfordul. A Cannibal Shadek alapanyaga egy olyan tökéletesre hangolt keverék, amely amellett, hogy nagyon intenzív és könnyed mozgást biztosít, kivételesen ellenálló a csuka és a süllő fogaival szemben is, nehezen harapják le a farkát.
A gumihal teste oldalról lapított, a faroknyél könnyített, bordázott. A viszonylag széles lapátfarok a legkisebb mozdításra is beindul, nagyon-nagyon csábítóan veret süllyedéskor is, az egész testre átvivődik a remegése, ugyanakkor egészen kis ólomfejek használatával sem forog körbe a tengelye körül.
A Cannibal 4 méretben, 8 fogós színben kapható. Ami a színeket illeti, mindegyik színnek megvan a maga tábora, amelyre esküsznek, ki erre, ki arra, mondhatni mindegyik színnek vannak elkötelezett hívei. Egy biztos: működik mindegyik, csak használni kell!
A legkisebb, 6,8 cm-es méret kiváló kősüllős, sügeres, domolykós, jászos csali, természetesen néha a nagyobb ragadozóknak is ez a méret kell. A 8 cm-es a kősüllő, domolykó, balin, süllő, csuka csalija elsősorban. A 10 cm-es méret kiváló süllős, balinos, csukás, harcsás csali. A 12,5 cm-es változat az egyik legtökéletesebb csukás gumihal a világon, de természetesen a süllők és harcsák is kedvelik.
Már 210 Ft-tól! Darabonként is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad BLUEE PEARL gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad WHITE AND BLACK gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad CLOWN gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad GLITTER BUG gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad MINNOW gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad PERCH gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad FIRETIGER gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad FLUO GLOW gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad gumihalak - dobozos kiszerélés
Bemutatkozó videó: LaNiTex Fishing Bemutatóterem - 1097 Bp., Soroksári út 132.
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.