-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear 3D Hybrid Pike már az elmúlt ősszel berobbant a pergető horgászok tudatába, remek eredményeket hozott teljesen eltérő víztípusokon is, minden méretű csuka, köztük kapitálisak is zsákmányul estek ennek az élethű csukautánzatnak.

A Savage Gear kiáll a halakkal való kíméletes bánásmód mellett, ezért 5 különböző kivitelű, halkímélő, gumihálós merítőhálót is kínál a horgászoknak.

Mindezekről található bővebb leírás hírlevelünkben.

Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
Savage Gear 3D HYBRID PIKE swimbaitek
A 3D Line Thru Pike sikere után a Savage Gear megalkotta a Hybrid Pike-ot! Ez a műcsali már a tesztidőszakban hihetetlen fogósságáról tett bizonyságot, számtalan kapitális és átlagos méretű csukát csaltak vele horogvégre – világszerte.

A Hybrid Pike nevét a két különböző anyagból felépülő kialakításáról kapta. Az élethű csukautánzat testének elülső fele kemény műanyagból készült, ezen a részen találhatók a horgok is (a 25 cm-es változaton 2 db, a 17 cm-esen 1 db hármas horog található). A horogrendszer a lehető legbiztosabb akadást, halmegtartást és a műcsali védelmét biztosítja: a horgok egy merev acélszáron találhatók, amely a műcsali hasán levő vájatban rögzül. Az acélszár forgóval rögzül a testhez és a hal megakasztása esetén kipattan a műcsali hasából, így a csukautánzat kevésbé sérül a rablók fogaitól és a horgot is szinte lehetetlen így kirázniuk. A fémszár utólag a helyére pattintható.
A test hátulsó fele nagyon lágy, rugalmas gumiból készült, ezt egy dugóhúzószerű szerkezettel lehet a kemény félhez erősíteni. A Hybrid Pike-hoz gyárilag 2 farokrész jár, egy rövidebb lapátfarok, amely ráadásul üveg zörgővel van ellátva és egy hosszabb, tviszterszerű farok, amely a leglassúbb tempóban is gyönyörűen mozog.

A Hybrid Pike műcsali lassan, vízszintes egyensúlyban süllyed a vízben és egészen lassú tempóban, sekélyen is elvezethető. Vezetése nem igényel trükköket, folyamatos bevontatással is kiválóan működik. A farok állásának változtatásával a műcsali úszási mélységét is tudjuk befolyásolni: a lefelé álló farokkal mélyebben, vízközt vontatható, ha felfelé állítjuk, a farok ellenállása felfelé kényszeríti a csuka orrát, így egészen a felszínen vontatható.
A Hybrid Pike 2 méretben és 7 különböző, természetes és rikító színben kapható, minden színhez és mérethez természetesen tartalék farokkészlet is kapható.
Magyarországon és külföldön is számtalan alkalommal bizonyította fogósságát – ezt nem szabad kihagyni!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR HYBRID PIKE
Savage Gear 3D HYBRID PIKE swimbaitek
TARTALÉK FARKAK a Savage Gear 3D HYBRID PIKE swimbaitekhez
Savage Gear MERÍTŐHÁLÓK
A SAVAGE GEAR merítőháló-kínálata teljesen megújul 2016-ban, 5 modell közül választhatunk, az eddigieknél jóval kedvezőbb áron.
AZ ÖSSZEHAJTHATÓ GUMIHÁLÓS MERÍTŐK 4 változatban kaphatók. Ezek erős alumínium kerettel és nyéllel ellátott hálók, az elődjüknél kissé nagyobb szembőségű gumis hálóval. Ezek a modellek a nagyobb testű halakra horgászók számára ideálisak. Nagy méretük és masszivitásuk mellett könnyen szállíthatók, hiszen a merítőfej összecsukható és a nyélrész a fejbe csúsztatható két gomb lenyomása után, így jóval kisebb helyet foglalnak el. Két méretben készülnek, mindegyik méret kapható egyszerű és teleszkópos, kihúzható nyéllel is.

Rendkívül praktikus eszköz a PRO FINEZZE gumihálós merítőháló. Ez a szák 40X50X50 cm méretű, ovális kerettel, rövid nyéllel, ideális a vízben gázoló vagy cserkelő horgászathoz, de kajakból, csónakból is kiválóan használható. A nyélen hosszú, gumis rögzítőzsinór található, két karabinerrel ellátva, hogy a megfelelő helyre rögzíteni tudjuk. A merítőháló úszó kerettel rendelkezik, így a hal megmerítése után, a fotózásig nyugodtan a vízen úsztathatjuk a hálót, akár magunk, akár a csónak mellett, halunk pedig biztonságban pihenhet. Ez a szuper praktikus és minőségi háló hihetetlenül kedvező áron kapható!
Savage Gear MERÍTŐHÁLÓK
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.