-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
Ahogy tán már meg is szokhattuk, a Savage Gear újdonságai most is bombaként robbantak be a köztudatba! A kiskacsa- és patkányutánzatok, a Suicide Duck és a 3D Rad már most ismertek a legtöbb magyar pergető számára, de természetesen a márka 2017-es újdonságainak sora itt nem zárul le, számtalan új műcsali, horgászbot, aprócikk és kiegészítő érkezik az új évben! A 2017-es műcsalikból számos modell már most kapható nálunk is!
Az elmúlt év végén tesztelésre küldött példányokból teszthorgászainktól nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk. Az első szállítmánnyal érkezett darabok pedig 1-2 nap alatt el is fogytak. Most újra kaphatóak, de várhatóan ismét hamar elkapkodják. ;-) Hírlevelünkben ezeket a műcsalikat mutatjuk be, amelyek garantált sikerre számíthatnak a magyar horgászok körében!

Üdvözlettel:
LaNiTex Kft.
SAVAGE GEAR 3D SUICIDE DUCK
A Savage Gear 2017-es újdonsága a 3D Suicide Duck. Ez a felszíni kacsa-utánzat hihetetlen nagy sikert ért el már megjelenése előtt: az európai EFTTEX kiállításon három díjat nyert: a legjobb új kemény testű műcsali, a legjobb innováció díja és a közönségdíj. Az amerikai ICAST kiállításon a legjobb kemény testű műcsali díját nyerte el.
Már megjelenése előtt is hatalmas érdeklődés kísérte hazánkban, hihetetlen nagy a kereslet ez iránt a teljesen egyedi műcsali iránt.
A 3D Suicide Duck két méretben kapható - 10,5 cm, 28 gramm, illetve 15 cm, 70 gramm. A műcsali teljesen a víz felszínén vezethető, méghozzá két különböző pozícióban: ha a kacsa csőréhez erősítjük a karabinert, laposabban úszik, erősebb fröcsköléssel, míg ha a mellén levő bekötőszembe csatlakoztatjuk a zsinórt, magasabbra emelt fejjel, kissé mélyebben pörgő lábakkal úszik.
A műcsali egy igazi kiskacsa 3D-s szkennelésével készült és élethű részletei mellett a mozgása is az igazi kiskacsáét utánozza: azt a viselkedést imitálja, amikor az anyjától lemaradt kiskacsa a víz tetején szinte futva próbálja utolérni a családját. Számos ragadozó halunk, elsősorban a csuka és a harcsa fogyasztja szívesen a víziszárnyasokat, de a Suicide Duck, pörgő, csobogó, bluggyogó lábaival egyéb ragadozókat is minden bizonnyal elcsábít majd.
A kiskacsa háti és hasi részén is elhelyezhetünk horgokat, így tereptől függően választhatunk az abszolút elakadásmentes kivitel (csak háti horoggal) és a biztosabb akadás (kéthorgos kivitel) között.
A 3D Suicide Duck-kal olyan szintre emelkedik a halfogás élménye, amely eddig nem volt elképzelhető!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D SUICIDE DUCK
VIDEÓ: FELSZÍNI ŐRÜLET A 3D SUICIDE DUCK-KAL
Savage Gear 3D SUICIDE DUCK
SAVAGE GEAR 3D RAD PATKÁNYUTÁNZAT
A Savage Gear másik rendkívül nagy érdeklődést kiváltott újítása a 3D Rad patkányutánzat. Ez a műcsali két méretben: 20 cm, 32 gramm és 30 cm, 86 grammos kivitelben készül. A hossz a farokkal együtt értendő. A kisebbik változat egy süldő patkányt imitál, bármilyen átlagos pergető felszereléssel eldobható és vezethető, a nagyobbik már a kifejlettebb patkányt utánozza, a nagyobb csalik kedvelőinek ajánlott!
A 3D Rad megdöbbentően élethű: a 3D szkennelés eredményeképp minden apró részlet ki van dolgozva, még élethű szemeket és bajusszálakat is találunk a patkányon. A műcsali teste kemény, ellenálló ABS műanyagból készült, a közepe táján két ízesülés van közbeiktatva, amelyeket erős szalagok tartanak össze. Az ízek szerepe a még szabadabb, kígyózó mozgás elérése. A 3D Rad farka, lábai és fülei lágy, rugalmas gumiból készülnek, úgyhogy ezek plusz mikromozgásokat kölcsönöznek a patkánynak, a hosszú farok szabályosan kígyózik a test után. Az esetleges sérülések esetére egy tartalék farok van a műcsalihoz csomagolva, de vehető külön tartalék készlet ezekből a függelékekből.
A 30 cm-es változat két hármashoroggal szerelt, ennél a méretnél megvan a lehetőség a hármashorog hátra való szerelésének, a kisebb méret egy hasi hármashoroggal kapható.
Mindkét méret kétféleképpen erősíthető a zsinórhoz: ha a patkány szájánál levő bekötőszembe akasztjuk a kapcsot, a felszín alatt mintegy fél méterrel tudjuk vezetni a műcsalit, - megállítás után gyorsan a felszínre úszik - ha pedig a terelőnyelvhez akasztjuk a karabinert, a patkány teljesen a felszínen, a vizet tolva vezethető. Élethű formája és kígyózó, verető mozgása brutális kapásokat vált ki a ragadozókból, legyen az csuka, harcsa, feketesügér, balin vagy akár domolykó is!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D RAD PATKÁNYUTÁNZAT
Savage Gear 3D RAD
SAVAGE GEAR 3D HORNY HERRING
2017-es újdonság a Savage Geartől a 3D Horny Herring. Ez a műcsali egy igazi hering 3D szkennelésével készült, két méretben készül: 8 cm, 13 gramm s 10 cm, 23 gramm. Mindkét méret kivételesen jól dobható a bennük elhelyezett acél és wolfram golyóknak köszönhetően. A műanyag testű, néma wobbler nem rendelkezik terelőlappal, a hátsó részén elhelyezett egy darab, kiváló minőségű erős hármashoroggal rendelkezik. A Horny Herring lassan süllyed, süllyedés közben élénken billeg. Bevontatáskor jobbra-balra kígyózik, kaszál a vízben, az oldalát meg-megvillantva. Vezethető folyamatos, tempós bevontatással, ilyenkor a vízfelszín közelében úszik, vagy pedig a botspicc ütemes pöccintéseivel, rántásaival erősebb kitérésekre, billenésekre késztethető. Hazai vizeinken elsősorban a balin horgászatára lesz kiválóan alkalmas, de a nagyobb mérete kiválóan használható majd csukára is, sokoldalúsága miatt vertikálisan és horizontálisan mozgatva is fogós!
A Horny Herringek 8 nagyon fogós színben kaphatók, tartozék nagyöblű csere egyeshorog jár hozzájuk!
Már kapható a 8 cm-es mérete,a balinozók nagy örömére!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D HORNY HERRING
Savage Gear 3D HORNY HERRING
SAVAGE GEAR 3D CRUCIAN CRANK WOBBLEREK
A Savage Gear 2017-es újdonsága a 3D Crucian Crank wobblercsalád. Ezek a gömbölyded testű, erősen verető, csörgős wobblerek igazi univerzális műcsalik.
3 méretben készülnek: a 34 mm-es (mélyre törő, 3,4 grammos és sekélyen járó, 3 grammos változatban) ideális a kisebb testű halak horgászatára: domolykó, sügér, balin, jász, stb. Kis méretük és merülésük miatt ideálisak a patakokon való pergetésre, még folyásnak lefelé húzva is nagyon könnyedén beindul a veretésük.
A 46 mm-es változat is kétféle súlyban és csőrkiképzéssel készül: a mélyretörő változat 8,3 grammos, a sekélyen járó pedig 6,3 gramm súlyú. Mindkét műcsali igazán univerzálisnak mondható, mindenfajta hal megfogható velük. A mélyretörő változat nagy kedvence lesz a fővárosi Dunán pergetőknek: az előzetes teszteken kiemelkedően fogósnak bizonyult a jász és a balin horgászatában. Kiválóan, messzire dobható, erős szapora veretése, csörgése és 2 m körüli maximális merülési mélysége tökéletessé teszi a dunai helyszínre - és a halak is szeretik.
A család legnagyobb tagja a 64 mm-es, 23 grammos "aranyhal" - kiválóan dobható, mérsékelten mélyretörő (1,4-2 m) wobbler. Ez a méret és forma egyaránt kedvence a harcsáknak, csukáknak és feketesügereknek is, de természetesen a balin, jász és süllő is megfogható vele.
A Crucian Crank wobberek 5, nagyon egyedi és fogós színben kaphatók, a tesztek során minden kipróbált szín eredményesnek bizonyult!
Keressék a Savage Gear 3D Crucian Crank wobblereket - ezek olyan műcsalik, amelyekkel biztosra lehet menni és az áruk is nagyon kedvező!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D CRUCIAN CRANK WOBBLEREK
Savage Gear 3D CRUCIAN CRANK
Savage Gear 3D FROG békautánzat
Savage Gear 3D SPIN KICK FROG BÉKA
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.